Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria verliest bij WVW!

Afferden 11 december 2016, Voordat onze mannen er erg in hadden stonden zij al met
1-0 achter en was er amper 1 minuut gespeeld. Toch was Victoria qua veldoverwicht niets de mindere, maar waren zij in evenwicht, en zochten voortdurend de opbouw via de zijkanten op. Ook was het veldspel zeker niet slecht, en ontbrak het niet aan inzet.

Toch kwamen de Weurtenaren na een kleine 20 min. spelen op een 2-0 achterstand. Victoria dat moeite had door te stoten in hun verdediging creëerde weliswaar wat kansen maar kon niet dreigend genoeg overtuigen. Na ruim een half uur spelen leverde Joep een goede voorzet af bij de goed mee opgekomen verdediger Jan die de bal goed aan nam en een verdediger heel knap uit kapte en van dicht bij geen fout maakte (2-1).
Veel plezier hadden zij niet van deze aansluitingstreffer want een minuut later bracht WVW het verschil weer terug tot twee goals toen Stefan te ver voor zijn doel stond en niet geheel vrij uit ging (3-1).

In de tweede helft was Victoria zeker niet de mindere en kreeg nu ook voldoende kansen. En was het Boy die na een klein uur spelen van afstand de 3-2 scoorde. In de slotfase scoorde WVW dat zich na rust
tot de counter bediende de 4-2 die overigens buitenspel was, Ass. Scheidsrechter Co Versteeg vlagde nog wel helaas zonder succes en dus was de wedstrijd nu definitief gespeeld. Vlak voor tijd kreeg Sam nog rood en werd trainer Jeroen na commentaar op de leiding weggestuurd.

Uiteindelijk was de zege voor WVW over het geheel gezien terecht, Victoria was kort gezegd niet productief genoeg in het verzilveren van kansen deze middag.

A.s. zondag 18 december speelt Victoria thuis tegen Eendracht '30, deze wedstrijd werd eerder op 4 december afgelast. Hopelijk zijn de weergoden dan gunstiger gestemd!

Opstelling 1 Stefan, 2 Jan, 3 Sam, 4 Marc (C), 5 Noud, 6 Sven, 7 Paul, 8 Carlo, 9 Boy,
10 Rik (45. 12 Bryan), 11 Joep.

Scoreverloop WVW - Victoria '25 4-2 (3-1), 1. 1-0 Sander Aalbers, 17. 2-0 Sander Aalbers, 32. Jan, 33. 3-1 Patrick Roghmans, 58. 3-2 Boy, 72. 4-2 Bram Magdelijns

U bevindt zich hier: Victoria '25 Teams 1ste Verslagen Victoria verliest bij WVW!