Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria komt te kort tegen Eendracht!

18 december 2016, voor Victoria stond er weer een topper op het programma tegen het altijd lastige Eendracht. Vorig seizoen verloor Victoria beide wedstrijden tegen hen.
De eerste de beste kans was voor Bryan die een op een op het vijandelijke doel af ging waarin zij poging strandde op de goed uitkomende keeper.

Eendracht dat hoger op de ranglijst stond vond elkaar makkelijker, hoewel Victoria goed in het tempo van de wedstrijd mee op ging waren het toch de Noord Limburgers die de betere kansen creëerde. En na een half uur spelen een voorsprong namen, zij werden geholpen door een arbitrale dwaling waarin de scheidsrechter zich volstrekt belachelijk maakte door een glaszuivere tackle van Sven te beoordelen als een overtreding. De Eendracht spits ging als een stervende zwaan naar de grond, een regelrechte swalbe. Eendracht nam het geschenk dankbaar aan en verzilverde de penalty.

Echter toen Boy vlak voor rust in de "zestien" onderuit gehaald werd gaf de scheidsrechter niet thuis tot woede van Victoria en maakte zich voor de tweede keer belachelijk door niet consequent te zijn. Ook na rust kreeg Victoria goede kansen, verder dan 'n schot van Carlo ruim naast en een harde poeier van hem door de keeper tot corner verwerkt en een schot van Boy over kwamen zij niet.

Na rust deed Eendracht het rustiger aan, en loerde op de counter. Ook nu waren er goede kansen waarbij de Mookse keeper in bloedvorm verkeerde. Toen zij acht minuten na rust was de wedstrijd nog niet gelopen, maar was Victoria niet bij machte om van een 0-2 achterstand terug te komen. Vlak voor tijd scoorde zij ook nog hun derde goal waarmee zij weliswaar enigszins geflatteerd de zege over de streep trokken. Hierdoor stijgt de club van van de Drutense trainer Zsolt Kovacs naar de tweede plaats.

Opstelling: 1 Stefan, 2 Jan (78. 14 Johan), 3 Rik, 4 Marc (C), 5 Noud (58. 13 Gijs),
6 Sven, 7 Paul (85. 12 Joëll), 8 Carlo, 9 Bryan, 10 Boy, 11Joep.

Scoreverloop Victoria '25 - Eendracht 0-3 (0-1), 26. 0-1 Dennis Watson (penalty), 53
0-2 Remco Benders, 81. 0-3.

U bevindt zich hier: Victoria '25 Teams 1ste Verslagen Victoria komt te kort tegen Eendracht!