Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria’25 wint ook uit bij SCP

De zondagen die de vierde klasse E zo leuk maken, op bezoek bij onze Buurman SCP in Puiflijk. Spelen met een leuk aantal mensen langs de lijn. En spelen tegen de trainer van de komende jaren. Ron Ysbrandy, komend jaar trainer bij Victoria’25 is nu nog trainer van SCP.

De voorgaande 3 edities leverde 2x winst en 1x een gelijkspel op voor Victoria’25. In de bespreking werd al wel aangegeven dat die wedstrijden ook 3x een andere uitslag op had kunnen leveren. Victoria’25 won vandaag opnieuw van SCP ditmaal verdiend, met 1-3.

De wind stond de eerste helft in de rug bij SCP. Toch komt Victoria’25 binnen 30 seconden op 0-1 de bal wordt niet goed verwerkt bij SCP achterin en Bryan weet wel raad met die kans en de vroege voorsprong is voor de club uit Afferden. SCP blijkt de ploeg van de lange bal, Victoria’25 is voetballend beter. Een lange bal valt goed voor de voeten van Rik Baars en hij schiet koel raak: 1-1. Nog net voor rust komt Victoria’25 opnieuw op voorspong. Een heerlijk pass van Carlo levert een goede kans op voor Boy, zijn inzet wordt gered, Martijn tikt de rebound binnen: 1-2.

Na rust een zo mogelijk nog opportunistischer SCP dat ondanks de tegenwind met lange ballen de aanval zoekt. Victoria’25 voetbalt op momenten aardig, maar dat soort momenten zouden er meer moeten en kunnen zijn. Victoria’25 ontsnapt aan een penalty en 20 minuten voor tijd scoort Bryan na een mooie assist van Boy de 1-3. Een hard schot van SCP beland op gelukkig voor Victoria’25 op het hoofd van een SCP en gaat de bal over. Ook in de 9 extra minuten blijft Victoria’25 overeind.

Een voorlopige 5e plaats met 30 punten…..zoveel punten had de groep vorig seizoen na 28 wedstrijden, na vandaag 30 punten uit 17 wedstrijden, de complimenten aan de spelersgroep, het geeft de groei aan die de groep doormaakt. Tijd om daar erg lang van te genieten is er niet. Zondag komt het erg lastige SV Nijmegen op bezoek, aanvang 14.30 uur.

Opstelling: Stefan, Jan, Sam, Marc, Noud, Tijn, Carlo, Martijn (45 Paul), Boy, Joep (80 Gijs), Bryan. Overige wissels: Thomas en Nick. Niet beschikbaar: Tom, Karol, Rik, Joell en Jarno.

U bevindt zich hier: Victoria '25 Teams 1ste Verslagen Victoria’25 wint ook uit bij SCP