Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria'25 vergeet zichzelf te belonen.

Heerlijk weer, een prima veld en de nummer 2 Nijmegen op bezoek in Afferden.
De thuisclub is op 2 plekken gewijzigd ten opzichte van de zege bij SCP. Boy is afwezig en Martijn is geblesseerd, zij worden vervangen door Paul en Gijs. Victoria'25 begint prima aan de wedstrijd, de organisatie staat goed en de ploeg voert de voetballende taken goed uit. Via Gijs is er de terechte voorsprong voor Victoria'25: 1-0. Redelijk eenvoudig komt Nijmegen terug in de wedstrijd. Een man of 5 vergeet in te grijpen en de linksback scoort eenvoudig de gelijkmaker: 1-1. Vlak voor rust een ronduit smerige tackle op Joep, de scheidsrechter geeft slechts geel. 

Na rust opnieuw een prima voetballend Victoria'25. Een prima aanval eindigt na een kopbal van Joep op de lat. In de tegenaanval wordt er achterin niet door iedereen gestapt, en Nijmegen staat op voorsprong. Een domme actie levert een Nijmegen speler een rode kaart op. Kort hierna een prima actie van Bryan en hij scoort de 2-2. Victoria'25 lijkt de overhand te hebben, maar bij een vrije trap van Nijmegen letten we niet op en en bal die doorgekopt valt gewoon in de verre hoek: 2-3. Victoria'25 zet nog wel aan maar scoort  niet  meer.

Leuk al die complimenten na afloop, maar als je zo makkelijk goals weggeeft als vandaag......dan zal het altijd lastig zijn om de punten thuis te houden.

Komende week weer een thuiswedstrijd, Achilles'29 komt op bezoek, aanvang 14.30 uur.

Opstelling: Stefan, Jan, Sam, Marc, Noud, Tijn, Carlo, Gijs (70 Joell), Paul, Joep, Bryan. Overige wissels: Thomas, Johan en Tim. Niet  beschikbaar: Boy, Tom, Martijn, Karol, Sven, Jarno en Rik
U bevindt zich hier: Victoria '25 Teams 1ste Verslagen Victoria'25 vergeet zichzelf te belonen.