Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria'25 speelt gelijk tegen Achilles'29

Op een zonovergoten sportpark ontving Victoria'25 vandaag Achilles'29 uit Groesbeek. Beide ploegen kwamen niet verder dan een gelijkspel.

In een vermakelijke eerste helft waren er volop kansen voor beide teams. Al na 5 minuten had het 2-2 kunnen staan. Bryan passeerde wel de keeper maar kwam nog een tegenstander. Aan de andere kant voorkwam Stefan een tegentreffer. Na een goede voorzet van Joep kopte Bryan op de lat. Joell kopte de bal op de doellijn niet binnen en een drietal goede voorzetten van Bryan werden door Joep helaas niet tot doelpunt gepromoveerd. Rust 0-0.

Na rust een rommelige slechte 2e helft. Victoria'25 vergat te voetballen en was te veel met randzaken bezig. Uit een corner valt de bal bij Johan op de arm, de penalty wordt goed binnen geschoten door Achilles'29: 0-1. Victoria'25 heeft niet meer de leuke aanvallen van voor de rust. 10 Minuten voor tijd alles of niets, dat levert 5 minuten voor tijd de gelijkmaker nog op: Uit een voorzet van Johan scoort Bryan de 1-1. Victoria'25 blijft in de alles of niets formatie spelen, maar verder dan een gelijkspel komt de thuisclub niet.

Komende zondag gaat Victoria'25 op bezoek bij Ewijk, aanvang 14.30 uur.

Opstelling: Stefan, Jan, Sam, Marc, Noud, Paul (80 Jarno), Carlo, Gijs (5 Johan), Joell (70 Nick), Joep en Bryan. Overige wissel: Jelle.

Niet beschikbaar: Tom, Tijn, Karol, Sven, Boy, Rik, Thomas, Martijn.

U bevindt zich hier: Victoria '25 Teams 1ste Verslagen Victoria'25 speelt gelijk tegen Achilles'29