Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria'25 verliest van laagvlieger

Victoria'25 is het dubbele paasweekend slecht begonnen. In Nijmegen werd de traditie om punten te verspelen tegen (aanstaande) degradanten helaas voortgezet. Op een slecht bespeelbaar veld begon de thuisclub met 3 corners in de eerste 3 minuten, Victoria'25 begon al slordig maar kwam op 0-1 nadat Marc een vrije trap van Joep binnenkopte. Kort hiervoor raakte Joep nog de lat. Na 13 minuten komt Victoria'25 op 0-2 via Bryan. Joep krijgt een grote kopkans op 0-3 maar de keeper red zijn inzet. Over het vervolg moeten we eigenlijk kort zijn. Zeker het laatste uur zakt Victoria'25 ver door de ondergrens, zowel qua spel, scherpte, nou ja noem maar op: alles. Nog voor rust staat het 2-2 uit een corner en een schot van afstand. Er was nog 1 kans voor Victoria'25 uit een indirecte vrije trap van 12 meter schiet Sam op de keeper.

Binnen 2 minuten na rust kan een voorzet in de 5 meter simpel worden binnen getikt. Normaal gesproken zeg je dan nu: Victoria'25 wilde wel, maar kreeg geen kansen meer, maar eigenlijk is dat nog te mild.

Kortom een onthutsende nederlaag tegen de nummer 13 die zich eigenlijk al bij degradatie heeft neergelegd. Victoria'25 blijft hiermee in het niemandsland van de middenmoot, en zal zich maandag al kunnen revancheren als Niftrik op bezoek komt in Afferen. Aanvang 14.30 uur.

Opstelling: Stefan, Jan (65 Gijs), Sam, Marc, Noud, Paul, Joell (65 Martijn), Joep, Boy, Johan (45 Frank) en Bryan. Overige wissels: Nick en Carlo. Niet beschikbaar: Tom, Tijn, Karol, Rik, Sven, Thomas en Jarno.

U bevindt zich hier: Victoria '25 Teams 1ste Verslagen Victoria'25 verliest van laagvlieger