Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria'25 klopt Niftrik

De tweede wedstrijd tijdens deze paasdagen. Niftrik kwam op bezoek in Afferden. Victoria'25 wilde na afgelopen zaterdag revanche en won verdiend.

Onze gasten openen sterker dan de thuisclub. De aanvoerder scoort zonder dat hem al te veel in de weg werd gelegd: 0-1. Victoria'25 speelt in balbezit gelukkig haar vertrouwde spelletje weer en neemt zo de overhand. Er komen voetballende kansen voor Bryan, voor Joep en voor Joell. Na een overtreding op Joel...l schiet Sam de penalty binnen: 1-1, rust.

Na rust de eerste grote kans voor Niftrik die op de paal beland, de rebound is Stefan zeer alert. Na een te korte terugspeelbal is Bryan scherp en de voorsprong is daar: 2-1. Na een grote kans voor Bryan en Joep ontsnapt Victoria'25 in de tegenstoot. Victoria'25 houd de overhand en speelt op zich prima. Joell speelt een prima wedstrijd en bekroond deze met een prima goal: 3-1. Niftrik komt toch nog terug in de wedstrijd na een mooie aanval: 3-2, maar Victoria'25 is gewoon gevaarlijker. Joep brengt de stand op 4-2 en na goed terugleggen van Bryan scoort Martijn keurig de 5-2.

Een voorlopige 6e plaats met 35 punten tot nu toe is een keurig tussenbalans voor Victoria'25. Komende zondag gaan we op bezoek bij titelkandidaat Brakkenstein. Aanvang 14.30 uur.

Opstelling: Stefan, Jan, Sam, Marc, Noud, Paul, Carlo (60 Nick), Gijs, Joep, Joell (75 Martijn), Bryan. Overige wissels: Johan en Thomas. Niet beschikbaar: Tom, Tijn, Karol, Jarno, Boy, Sven en Rik.

U bevindt zich hier: Victoria '25 Teams 1ste Verslagen Victoria'25 klopt Niftrik