Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria'25 verliest bij titelkandidaat

Op bezoek bij de nummer 2 van deze competitie, Brakkenstein. De ploeg uit Nijmegen stond voor aanvang 2 punten achter op s.v. Nijmegen.
Het begin is voor Brakkenstein. Ze komen na 10 minuten uit een corner op voorsprong: 1-0. Aan de andere kant kopt Sam een corner net over. Een tweetal aanvallen van de thuisclub levert een geruststellende 3-0 voorsprong op voor Brakkenstein. Een vrije trap in kansrijke positie wordt door Bryan en Sam om zeep geholpen. Uit een prachtige pass van Sam scoort Bryan even fraai de 3-1.

Na rust met 3 man achterin aan de kant van Victoria'25 werd het een hele open wedstrijd. Brakkenstein komt al snel op 4-1. Victoria'25 blijft proberen en er komen kansen voor Joep (de keeper red zijn 1 op 1), Jarno (komt net tekort in 1 op 1) en Johan (scoort uit buitenspelpositie). Ook de thuisclub krijgt een aantal kansen. Joep scoort nog netjes de 4-2 maar dichterbij komt Victoria'25 niet.

30 april speelt Victoria'25 thuis tegen Diosa, aanvang 14.30 uur.
Opstelling: Stefan, Jan, Sam, Paul (75 Nick), Noud, Carlo, Frank, Gijs, Joep, Joell (60 Johan) en Bryan (65 Jarno). Overige wissel Thomas. Niet beschikbaar: Marc, Tom, Tijn, Sven, Rik, Karol, Boy, Martijn.

U bevindt zich hier: Victoria '25 Teams 1ste Verslagen Victoria'25 verliest bij titelkandidaat