Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria'25 wint van Diosa

Geluk en verdriet lagen kort bij elkaar in de bespreking. Vervelende prive-omstandighen en het overlijden van vrijwilliger en rassupporter "Toet" Janssen, maakten indruk. Aan de andere kant was er een cadeau voor de afgelopen vrijdag 70 jaar geworden kantinebeheerder Wally. De tweeling Jorn en Sem waren pupil van de week en zorgden met heerlijke nuchterheid voor de vrolijke nood. Ondergetekende staat niet snel met zijn mond vol tanden, maar op het antwoord van Jorn op de vraag: Welke plek speel je (antwoord van de 7-jarige: Afferden) bleef het toch ff stil....

Dan de wedstrijd, Paul en Bryan hadden een zondagje vrij na hun nuttige gele kaarten van vorige week. Dus weer een andere opstelling en gelukkig weer veel hulp vanuit ons tweede elftal. Ook Diosa was verre van compleet, een rommelige matige wedstrijd was het gevolg. Victoria'25 eerste helft met de wind in de rug constant op de helft van Diosa. De eerste grote kans was toch voor Diosa maar Stefan was weer de baas in de 1 op 1 situatie. Een schot van Gijs valt op de lat en Joep reageert alert: 1-0.

Na rust Diosa met de wind in de rug sterker, Victoria'25 mist de rust aan de bal en komt er moeizaam uit. Uit een corner van Gijs kopt Sam de 2-0 binnen. Echt in gevaar komt Victoria'25 niet, de 3 punten zijn weer binnen.
Komende zondag gaat Victoria'25 op bezoek bij Eendracht'30 voor de laatste uitwedstrijd van dit seizoen. Aanvang in Mook 14.30 uur.

Opstelling: Stefan, Jan, Sam, Marc, Noud (75 Nick), Gijs (85 Jarno), Carlo (wilde wel een wissel maar niet gewisseld), Joell, Frank, Johan (60 Edwin), Joep. Overige wissel: Thomas.
Niet beschikbaar: Tom , Tijn, Rik, Sven, Karol, Bryan, Paul, Boy en Martijn.

U bevindt zich hier: Victoria '25 Teams 1ste Verslagen Victoria'25 wint van Diosa