Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria’25 wint slotduel ruim van WVW

Waar we met het 2e vroeg in de ochtend in de volle zon in de dug-out zaten, zaten we een paar uur later te schuilen in de dug-out voor een wolkbreuk tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen WVW.

Victoria’25 was deze middag veel te sterk voor WVW dat de nacompetitie nog kon ontwijken door te winnen in Afferden, dat bleek er geen moment in te zitten, de ploeg uit Weurt leek al bezig met de nacompetitie. De thuisploeg ging voor een mooi slot en dat lukte met doelpunten voor rust van Bryan (2x) die daarmee topscoorder van de 4e klasse E werd. Rust 2-0.

Na rust scoort Johan al snel de 3-0. Paul draait 2 corners al dabbend ineens binnen, 4-0 en 5-0 en Joël die liet zien dat hij de komende jaren van grote waarde voor Victoria’25 kan zijn kopte knap de 6-0 binnen. 
Zo eindigt Victoria’25 deze competitie met 41 punten op een keurige 6e plaats.

Jeroen was door zijn twee lievelingetjes (Bryan en Sam voor diegene die dat nog niet opgevallen was) in de bespreking verrast met een collage met charmante foto’s. In de kantine na afloop bedankte Jeroen zijn “staf” Glenn, Co, Thomas, Bjorn en Peter met een drankpakket. Er was een filmpje over de afgelopen drie jaar en een collage met foto’s over de promotie. De spelersgroep nam met cadeaus afscheid van grensrechter Co, speler Sven Basten en trainer Jeroen van Kampen. Er waren bloemen voor de mensen achter de bar en een heerlijke gezellige afsluiting met prima BBQ van Henk de Krijger.

Opstelling: Stefan, Jan, Sam, Marc, Noud, Paul, Carlo, Joël, Martijn, Johan, Bryan. (Droge) Wissels: Nick en Jarno.
Niet beschikbaar: Rik, Boy, Karol, Tom, Tijn, Sven, Thomas, Gijs en Joep.

AL GESTEMD OP BRYAN VOOR TALEN VAN HET JAAR? HET KAN NOG TOT 16 MEI 19.00 UUR!!
http://www.amateurvoetbalgala.nl/stem-uitbrengen/

U bevindt zich hier: Victoria '25 Teams 1ste Verslagen Victoria’25 wint slotduel ruim van WVW