Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Algemene informatie

Victoria ’25 heeft op dit moment 82 seniorenleden en 104 jeugdleden die actief deelnemen aan het voetbalspelletje. Deze actieve leden vertegenwoordigen:

·         5 Seniorenteams, waarvan één damesteam

·         12 Jeugdteams, waaronder 2 meidenteams

·         en een groep Ukken (4 t/m 6 jaar).

Het 1e elftal van Victoria ‘25 speelt in de 4e klasse van de zondagamateurs district Oost en het 2e elftal speelt in de reserve (B cat.) 5e klasse. Het 1e + 2e elftal zijn selectieteams. De overige seniorenteams spelen recreatief op de zondag. Het Damesteam speelt in de 5e klasse 7 vrouwen zondag. Dus iedereen kan op zijn eigen niveau en in zijn eigen leeftijdscategorie voetballen bij VICTORIA ‘25. 

VICTORIA ‘25 heeft een nog steeds groeiende jeugdafdeling en toch hebben wij een samenwerking met SCD nodig om prestatie gerichte en recreatieve jeugd teams in competitie te hebben.

Er worden regelmatig trainers- en scheidsrechterscursussen aangeboden onder verantwoordelijkheid van de KNVB. Voor de keepers van de selectie en alle jeugdteams zijn er specifieke keeperstrainingen.

De resultaten van al deze inspanningen zijn naast het spel en de resultaten in de jeugd te zien bij het 1e en 2e elftal, waar regelmatig jeugdspelers, conform het beleid van VICTORIA ‘25, van onze opleiding doorstromen. Om dit nog meer te bevorderen speelt Victoria in een onderlinge competitie met een team voor spelers jonger dan 23 jaar.

U bevindt zich hier: Victoria '25 Vereniging Algemene informatie