Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Victoria '25 Carnaval

Vrijdag 17 februari Bouwersbal bij Victoria! Iedereen die van carnaval houdt is welkom! Vooraf zullen onze teams onderling een wedstrijd spelen, aanvang 19.00uur. Vanaf 21.00uur beginnen we met de Carnavalsavond met m.m.v. Croonsound en natuurlijk zal Prins Willie d'n Twidde en zijn gevolg aansluiten en gaan we door tot in de kleine uurtjes! Dus vroeg stoppen met bouwen en dan zien we jullie met de hele groep bij ons in de kantine!!

Kom nu bij de mini f

Voor wie?       

Alle meisjes en jongens van 4 en 5 jaar die het leuk vinden om samen met vriendjes en vriendinnetjes te rennen en te spelen met de bal.

Wanneer?

Iedere zaterdagochtend van 09:30 – 10:15uur, we beginnen zodra we een groep van minimaal 6 jongens/meiden hebben, we zitten al op 4!

Waar?

Bij Victoria ’25, Sportpark de Ringelenberg aan de Schriksestraat te Afferden. Als het slechter weer wordt gaan we naar de sportzaal van Kulterhus de Meent.

Geheel vrijblijvend!

Lees meer: Kom nu bij de mini f

Voetbalkamp SCD-Victoria’25 groot succes.

65 pupillen van Victoria ’25 en SCD hebben in het weekend van 9 tot en met 11 augustus weer een grandioos voetbalkamp gehad. Ze sliepen allemaal in legertenten op zelf meegebrachte luchtbedden en in slaapzakken. Op vrijdagavond begon het kamp met een vossenjacht, waarbij de kinderen onder begeleiding van een ouder, door Deest moesten lopen om de “vossen” te zoeken.  Op de route moesten ze ook nog een aantal behendigheidsspelletjes verrichten. De dag werd afgesloten met een broodje knakworst.
Op zaterdag zijn ze met de hele groep naar “Het Hemelrijk” in Volkel geweest. Hier hadden de kinderen het allemaal naar hun zin. ’s Avonds kregen de kinderen allemaal een frietje en een snack, waardoor hun maagjes weer gevuld waren. Na het eten werd er nog gestreden om de penaltybokaal. Waarbij de  winnaars van de kinderen in elke leeftijdscategorie een leuke prijs konden winnen.

Lees meer: Voetbalkamp SCD-Victoria’25 groot succes.

Subcategorieën

U bevindt zich hier: Victoria '25 Vereniging Nieuws