Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Voetbalkamp SCD-Victoria’25 groot succes.

65 pupillen van Victoria ’25 en SCD hebben in het weekend van 9 tot en met 11 augustus weer een grandioos voetbalkamp gehad. Ze sliepen allemaal in legertenten op zelf meegebrachte luchtbedden en in slaapzakken. Op vrijdagavond begon het kamp met een vossenjacht, waarbij de kinderen onder begeleiding van een ouder, door Deest moesten lopen om de “vossen” te zoeken.  Op de route moesten ze ook nog een aantal behendigheidsspelletjes verrichten. De dag werd afgesloten met een broodje knakworst.
Op zaterdag zijn ze met de hele groep naar “Het Hemelrijk” in Volkel geweest. Hier hadden de kinderen het allemaal naar hun zin. ’s Avonds kregen de kinderen allemaal een frietje en een snack, waardoor hun maagjes weer gevuld waren. Na het eten werd er nog gestreden om de penaltybokaal. Waarbij de  winnaars van de kinderen in elke leeftijdscategorie een leuke prijs konden winnen.

Het kamp werd op zondag afgesloten met een voetbaltoernooi. Ook werd wederom fanatiek gestreden om het kampioenschap. Na een slotwoord van de kampleiding gingen alle kinderen tevreden en uitgeput huiswaarts.

Wij bedanken alle hulpouders, barpersoneel en sponsors voor hun bijdrage en inzet tijdens dit kamp. Zonder deze hulp kunnen wij geen kamp organiseren.
De kinderen wensen we een gezellig en sportief voetbalseizoen toe!
Groetjes,
Activiteitencommissie Victoria’25/SCD

 

U bevindt zich hier: Victoria '25 Vereniging Nieuws Voetbalkamp SCD-Victoria’25 groot succes.