Victoria '25

Voetbalclub uit Afferden in Gelderland

Kom nu bij de mini f

Voor wie?       

Alle meisjes en jongens van 4 en 5 jaar die het leuk vinden om samen met vriendjes en vriendinnetjes te rennen en te spelen met de bal.

Wanneer?

Iedere zaterdagochtend van 09:30 – 10:15uur, we beginnen zodra we een groep van minimaal 6 jongens/meiden hebben, we zitten al op 4!

Waar?

Bij Victoria ’25, Sportpark de Ringelenberg aan de Schriksestraat te Afferden. Als het slechter weer wordt gaan we naar de sportzaal van Kulterhus de Meent.

Geheel vrijblijvend!

 

Tot aan de winterstop kun je kosteloos en geheel vrijblijvend deelnemen zodat je zeker weet dat je het ook echt leuk vindt. Daarna kun je besluiten om lid te worden van Victoria ’25.

Plezier staat voorop!

Motorisch gezien ben je toe aan voetbal. Je bent energiek en actief en rent liever dan dat je loopt. Spelenderwijs kom je bij de Victoria ’25 Mini-F in aanraking met voetbal, geheel ongedwongen en plezier staat voorop. Aan het einde van het seizoen is er een leuke seizoensafsluiting.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Arno Jansen op 06-51548171 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Victoria '25 Vereniging Nieuws Kom nu bij de mini f